Dades personals

S’ESTEPA JARDINERIA INTEGRAL SLU podrà optar per un sistema de Llista de doble Opt-In que suposarà una doble validació. El procediment de Llista de doble Opt-In consisteix en que l’usuari es registrarà o introduirà les seves dades a través del formulari web i de forma immediata es procedirà a la confirmació de registre a la pàgina web. De forma addicional, l’entitat enviarà un correu electrònic de confirmació amb la finalitat de comprovar que el correu introduït en el formulari web és vàlid. Un cop el destinatari rep aquest correu haurà de procedir a la seva validació i com a conseqüència l’entitat tindrà la constància que el correu electrònic introduït és vàlid i existent. En cas que S’ESTEPA JARDINERIA INTEGRAL SLU realitzi comunicacions comercials a través de correu electrònic o mitjans de comunicació equivalents, ha de complir i atendre el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic.

Si S’ESTEPA JARDINERIA INTEGRAL SLU disposa de pàgina web i en la mateixa conté formularis de recollida de dades, perquè els usuaris de la pàgina puguin contactar amb l’entitat o enviar les seves consultes i suggeriments, ha de complir amb les exigències legals en matèria de protecció de dades. En aquest cas, pot incorporar a peu del formulari la present clàusula:

De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de S’ESTEPA JARDINERIA INTEGRAL SLU amb CIF B07948854 i domicili social situat a GENERAL LUQUE 277 07300, INCA ( ILLES BALEARS), i que a continuació es relacionen les seves respectives finalitats, terminis de conservació i bases legitimadores.

Per a aquells tractaments que ho requereixin, s’informa també de la possible elaboració de perfils i decisions automatitzades, així com les possibles cessions i les transferències internacionals que S’ESTEPA JARDINERIA INTEGRAL SLU té previst realitzar:
– Finalitat: Atendre les seves consultes i / o sol·licituds i Instal·lació de galetes
– Termini de conservació: mentre es mantingui el consentiment prestat.
– Base legítima: El consentiment de l’interessat.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com la revocació del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal GENERAL LUQUE 277 07300, INCA (ILLES BALEARS) o al correu electrònic administracio@sestepa.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Les dades identificats amb una marca (*) s’entenen com a camps obligatoris i requerits, en conseqüència s’entendran com a necessaris per a escometre les finalitats esmentades anteriorment.

Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de S’ESTEPA JARDINERIA INTEGRAL SLU.